Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски е разговарял с президента на Кения


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога сподели, че продължава своя " дипломатически маратон " и че е разговарял за продоволствената сигурност с президента на Кения Уилям Руто, съобщи ДПА.

Зеленски сподели в ежедневното си видеообръщение, че външната политика на Украйна би трябвало да доближи ново равнище с африканските страни и че двамата водачи са разискали основаването на " хранителни хъбове ".

Зеленски съобщи, че Африка към този момент е осъзнала, че сигурността на другите нации зависи непосредствено от украинския експорт на храна.

" Искаме да закрепим това на нивото на съответни институции, съответни обекти - хъбове, т.е. съответни гаранции за продоволствена сигурност, които ще работят непрестанно и ще бъдат една от новите основи в връзките сред Украйна и страните на Африканския континент ", добави той.

Украйна е един от най-големите производители на зърно в света, само че в този момент има усложнения с износа поради войната на Русия и блокадата на украинските пристанища.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР